ANNLEIS: Tordis Randmo fortalde friskt i 2016 om korleis det var å førebu jula i Sogndal for over sytti år sidan. Foto: Ole Ramshus Sælthun
ANNLEIS: Tordis Randmo fortalde friskt i 2016 om korleis det var å førebu jula i Sogndal for over sytti år sidan. Foto: Ole Ramshus Sælthun

Griseblære som fotball og bakst frå «Lisabui». Slik førebudde dei til jul i Sogndal under krigen

– Om fire veker er det jul, og då har me ete ti-tolv julemiddagar. Og så skal me til med ribba, sa Tordis Randmo då ho fortalte om slakting av gris i Sogndalsfjøra og andre juleførebuingar i «gamle dagar»

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS