SVAR: Johnny Litsheim skriv eit personleg svar til SafeClean-eigar Jon Refsnes etter at han ikkje fekk komme inn på opninga av det nye anlegget til verksemda han var med å starte.
SVAR: Johnny Litsheim skriv eit personleg svar til SafeClean-eigar Jon Refsnes etter at han ikkje fekk komme inn på opninga av det nye anlegget til verksemda han var med å starte. (Foto: Vilde Grimelid Oppedal)

MEININGAR

Bilde til besvær

– Dette er trasig, Jon. Det som kunne blitt en solskinnshistorie endte opp med «umusikalitet», «disharmoni» og en skjærende «diskant» i sin fremførelse som ikke hører hjemme noe sted, skriv tidlegare SafeClean-medeigar og gründer Johnny Litsheim.

Meiningar: Jon, som du vet var undertegnede invitert til den offisielle åpningen av SafeClean i en ny tid. Invitasjonen var helt klar «save the date 14. november». Dette var jeg veldig glad for, og så frem til datoen med store forventninger.

Ærlig talt Jon, dine argumenter faller på sin egen urimelighet.

Johnny Litsheim

Jeg takket ja til invitasjonen ved umiddelbart å sende en mail til deg, hvor du svarte på en positiv måte. Umiddelbart etter kontaktet jeg Arvid «Abba» Fimreite og spurte om han kunne ta et bilde som jeg ville overrekke som gave med ønske om all mulig lykke i fremtiden. Han brukte en drone i 120m høyde for å få et best mulig bilde av fabrikken, inklusiv omgivelsene. Nok om det. 

Torsdag 14. november kom jeg ut til fabrikken cirka klokka 10.50. Nybarbert, med bildet under armen og en kort tale i innerlommen som jeg hadde gjort klart som en lykkeønskning til videre satsing for SafeClean.

Stor var overraskelsen da du møtte meg i døren med en beklagelse om at programmet var endret, så det passet ikke at jeg deltok. Etter at jeg fikk forståelsen av at jeg var uønsket, gikk jeg ut i bilen, men kom på at jeg kunne i hvert fall gi fra meg gaven/bildet. Fikk derfor noen til å hente deg, men du ville ikke ta imot den da heller. Du mente at dere kunne lage et arrangement for pensjonistene hvor jeg kunne overlevere gaven.

Ærlig talt Jon, dine argumenter faller på sin egen urimelighet.

– Den eneste av de inviterte som ikke fikk komme inn

Har snakket med mange som ikke skjønner hvorfor jeg ble avvist i døren. Så vidt jeg har forstått, gikk programmet jeg fikk tilsendt, som annonsert.

Du beklaget og forklarte at i utgangspunktet skulle dette være en offisiell åpning, men at dere hadde endret konseptet? Kun sentrale personer fra næringslivet, det offentlige og kunder hadde adgang.

Hvis det var meningen, hvorfor ble ikke den offisielle åpningen da annonsert/publisert på Facebook eller i pressen slik at alle kunne «satt av datoen den 14 november»? Så vidt jeg vet, var jeg også den eneste av de inviterte som ikke fikk komme inn.

Bortforklaringen din faller på steingrunn og er ualminnelig respektløs og klønete både i sin form og fremførelse.

Dette er trasig, Jon. Det som kunne blitt en solskinnshistorie endte opp med «umusikalitet», «disharmoni» og en skjærende «diskant» i sin fremførelse som ikke hører hjemme noe sted.

Jeg har på ingen måte ønske om at SafeClean sitt omdømme skal bli svekket, men det som har skjedd her, er utenfor min kontroll.

Uansett ønsker jeg alle ansatte lykke til med fremtiden. Dere har et godt konsept som mange vil kunne nyte godt av i fremtiden. 

Til toppen