NYOPPUSSA: Matkonseptet i restaurant i uteservering byr på reine smakar med inspirasjon frå inn- og utland, og vil vere basert på norske og lokale råvarer i sesong. 
NYOPPUSSA: Matkonseptet i restaurant i uteservering byr på reine smakar med inspirasjon frå inn- og utland, og vil vere basert på norske og lokale råvarer i sesong.  (Foto: Sverre Hjørnevik)

BILDESERIE

Bli med på innsida av boutique-inspirerte Aurland Fjordhotell

Fredag opna Hotel Aurlandsfjord etter eit halvt år med renovering. Dørene vart opna i ei svært utfordrande tid for reiselivsnæringa.

Aurland: Flåm AS kjøpte det gamle Aurland Fjordhotell i 2019 og har brukt det siste halvåret på

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen