NYOPPUSSA: Matkonseptet i restaurant i uteservering byr på reine smakar med inspirasjon frå inn- og utland, og vil vere basert på norske og lokale råvarer i sesong. 
NYOPPUSSA: Matkonseptet i restaurant i uteservering byr på reine smakar med inspirasjon frå inn- og utland, og vil vere basert på norske og lokale råvarer i sesong.  (Foto: Sverre Hjørnevik)

BILDESERIE

Bli med på innsida av boutique-inspirerte Aurland Fjordhotell

Fredag opna Hotel Aurlandsfjord etter eit halvt år med renovering. Dørene vart opna i ei svært utfordrande tid for reiselivsnæringa.

Aurland: Flåm AS kjøpte det gamle Aurland Fjordhotell i 2019 og har brukt det siste halvåret på

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen