VIL IKKJE GÅ GJENNOM: Knut Broberg, som tidlegare politiadvokat, meinte det ikkje ville nytta å anmode politiet om å etterforske varslingssaka. Han var viss på at det ikkje ville leie nokon veg, og rådde styret å ikkje gå den vegen.
VIL IKKJE GÅ GJENNOM: Knut Broberg, som tidlegare politiadvokat, meinte det ikkje ville nytta å anmode politiet om å etterforske varslingssaka. Han var viss på at det ikkje ville leie nokon veg, og rådde styret å ikkje gå den vegen. (Foto: Josef Benoni Ness Tveit)

Den anonyme varslaren vert ikkje anmeld: – Ikkje set i gang ei heksejakt

Sogndal kommunestyre diskuterte torsdag om dei skulle anmode politiet om å etterforska den anonyme varslinga som kom i fjor. Trass diskusjon valde dei å sleppa taket i saka.

Sogndal: For ganske nøyaktig eitt år sidan, 18. februar i fjor, vart dei fire politikarane Karin Vikane (H), Arne Glenn Flåten (H), Arnt Hovland Munthe (H) og Rita Navarsete (Frp) namngjevne i eit anonymt varsel. Varslaren meinte arbeidsmiljølova vart broten i eit kommunestyremøte ved å ha "ei framferd som vert opplevd som helseskadeleg", som det sto i varselet.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen