KINDEREGG: Mat frå fjæra har lågt miljøavtrykk, inneheld mykje vitamin, og er rimeleg, meiner marinøkolog Marianne Nilsen.
KINDEREGG: Mat frå fjæra har lågt miljøavtrykk, inneheld mykje vitamin, og er rimeleg, meiner marinøkolog Marianne Nilsen. (Foto: privat)

– Det er ingenting i fjæra som er veldig dårleg for deg å eta

Det seier marinøkolog Marianne Nilsen. Ho meiner me burde hausta mykje meir frå havet av mange grunnar.

Sogn: – Havet har eit uutnytta mattilbod me burde hausta mykje meir av. Det er veldig mykje velsmakande der, seier Marianne Nilsen, marinøkolog og førsteamanuensis på Høgskulen på Vestlandet i Sogndal. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen