LOKAL MAT: Anne Karin Hatling var ein av dei kunne møta på Bondens marknad på laurdag i Sogndal. I boden sin hadde blant anna geitepølse og geiteost.
LOKAL MAT: Anne Karin Hatling var ein av dei kunne møta på Bondens marknad på laurdag i Sogndal. I boden sin hadde blant anna geitepølse og geiteost. (Foto: Janne Merete Bøyum)

– Folk er meir bevisste på lokal mat

Laurdag var Anne Karin Hatling frå Skjerdal støylsysteri med på Bondens marknad, og fleire har skjønt at ein ikkje må til utlandet for å kjøpa god ost.

Sogndal: – Det har gått greit å selja lokalmat her i Sogndals-området, der det har vore lågt smittepress. Me har kunne hatt nokre slike marknader, seier Anne Karin Hatling. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ein månad for 1 kr
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen