Til venstre: Ein sjøpung som journalisten fekk på fiskestang på ei brygge. Til høgre: Ein ferdig ceviche med sjøpung i.
Til venstre: Ein sjøpung som journalisten fekk på fiskestang på ei brygge. Til høgre: Ein ferdig ceviche med sjøpung i.

Slik hamna denne slimete pølsa i salatskåla

I fjæra og havet er det mange velsmakande dyr og skapningar me ikkje tek i bruk som mat til vanleg. Her får du ei enkel oppskrift på korleis du kan laga sjøpung.

Sogn: Det byrja med at dei merkelege skapningane dukka opp frå fjorden då underteikna fiska frå brygga heime med eit par franskmenn. Til slutt vart nyfikna for stor. Journalisten måtte finna ut kva dette var for noko.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 30% rabatt hvis du bestiller før 1. Desember
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen