KRITISK: Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) er kritisk til at NVE føreslår å framleis nytte kunnskapen for den skrota nasjonale ramma for vindkraft i lokaliseringsspørsmål kring vindkraftverk.
KRITISK: Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) er kritisk til at NVE føreslår å framleis nytte kunnskapen for den skrota nasjonale ramma for vindkraft i lokaliseringsspørsmål kring vindkraftverk. (Foto: Senterpartiet/Flickr)

Fryktar områda i nasjonal ramme framleis vil bli prioriterte for vindkraft

NVE føreslår å framleis nytte kunnskap frå nasjonal ramme i lokaliseringsspørsmål kring vindkraft. Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) er difor uroa for at kommunane framleis ikkje vert høyrde i vindkraftsaker, sjølv når ny konsesjonsprosess vert gjeldande.

Oslo: – Det som er eit stort spørsmål kring innspelet til ny konsesjonsprosess som Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt til departementet, er at NVE føreslår å leggje til grunn kunnskapsgrunnlaget frå nasjonal ramme i samband med lokalisering av vindkraftanlegg, seier stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp). 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ein månad for 1 kr
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen