TEST: Ordførar Petter Sortland (Ap) var nøgd med å få prøvesitje i ein av dei nye stolane på tannklinikken. Til venstre står klinikkleiar Hildegunn Norevik Løland og i midten direktør for tannhelse i fylkeskommunen, Clara Øberg.
TEST: Ordførar Petter Sortland (Ap) var nøgd med å få prøvesitje i ein av dei nye stolane på tannklinikken. Til venstre står klinikkleiar Hildegunn Norevik Løland og i midten direktør for tannhelse i fylkeskommunen, Clara Øberg. (Foto: Vilde Grimelid Oppedal)

Gjenopna ein utvida og moderne tannklinikk i Høyanger, ordføraren: – Ein gledens dag

Framover skal den offentlege tannklinikken i Høyanger også ta mot kundar frå Balestrand. Då var det naudsynt med ei oppgradering og fleire behandlingsrom, noko som også gjev moglegheit til å tilby praksisplassar.

Høyanger: – Vi har gledd oss til denne dagen. Det var klart for fylkeskommunen at vi skulle satse på tannklinikken i Høyanger. Den er ideelt plassert i den vidaregåande skulen, og fylkeskommunen såg at vi trong ein meir moderne klinikk, sa direktør for tannhelse i fylkeskommunen, Clara Øberg, under opninga torsdag. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen