ANNLEIS: Tordis Randmo fortalde friskt i 2016 om korleis det var å førebu jula i Sogndal for over sytti år sidan. Foto: Ole Ramshus Sælthun
ANNLEIS: Tordis Randmo fortalde friskt i 2016 om korleis det var å førebu jula i Sogndal for over sytti år sidan. Foto: Ole Ramshus Sælthun

Griseblære som fotball og bakst frå «Lisabui». Slik førebudde dei til jul i Sogndal under krigen

– Om fire veker er det jul, og då har me ete ti-tolv julemiddagar. Og så skal me til med ribba, sa Tordis Randmo då ho fortalte om slakting av gris i Sogndalsfjøra og andre juleførebuingar i «gamle dagar»

Sogndal: Denne jula har Porten.no henta fram denne saka frå arkivet, som fortel om korleis dei førebudde seg til julefeiring i Sogndal under krigen.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ein månad for 1 kr
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen