SAMAN: Alex Ek og ungdommane i Robinson Navy-prosjektet har loppemarknad på Høyanger vidaregåande skule i helga for å samle inn pengar til å få seglebåten dei restaurerer sjødyktig. Frå venstre: Nathalie Rolland (15), CJ Mendoza (15), Alex Ek og Ole Øystein Aase Aarseth (15) med papegøyen Ida på skuldra.
SAMAN: Alex Ek og ungdommane i Robinson Navy-prosjektet har loppemarknad på Høyanger vidaregåande skule i helga for å samle inn pengar til å få seglebåten dei restaurerer sjødyktig. Frå venstre: Nathalie Rolland (15), CJ Mendoza (15), Alex Ek og Ole Øystein Aase Aarseth (15) med papegøyen Ida på skuldra. (Foto: Vilde Grimelid Oppedal)

Held loppemarknad for båtprosjekt – håpar å kunne setje segl i sommar

Kring 30 ungdommar i Høyanger er med på båtprosjektet Robinson Navy i regi av Alex Ek. No jobbar dei for å få båten heim att til Høyanger slik at dei kan reise på ekspedisjon til sommaren.

Høyanger: Sidan mai i år har kring 30 ungdommar frå Høyanger vore involverte i båtprosjektet Robinson Navy som er leia av Alex Ek. Frå fredag til søndag arrangerer dei loppemarknad på Høyanger vidaregåande skule til inntekt for prosjektet, og sel i tillegg kaffi og kaker. Målet er å kunne bruke båten til sommaren. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen