SAMLA: Dei frammøtte på «barselstrikk og kaffidrikk» var samde om at det er kjekt å kunne samlast for både mødre og born når ein er heime i fødselspermisjon. Frå venstre: Linn Christin Fløholm, Brita Jordanger Kirkeide med Jonas (2 mnd.), Eileen Dale med Ruben (4 mnd.), Caroline Farsund Sygna med Sigrid (8 mnd.), Aina Hovlandsdal med Magnus (8 mnd.) og Elisabeth Dønnem med Torian André (6 veker, som søv i stolen bak).
SAMLA: Dei frammøtte på «barselstrikk og kaffidrikk» var samde om at det er kjekt å kunne samlast for både mødre og born når ein er heime i fødselspermisjon. Frå venstre: Linn Christin Fløholm, Brita Jordanger Kirkeide med Jonas (2 mnd.), Eileen Dale med Ruben (4 mnd.), Caroline Farsund Sygna med Sigrid (8 mnd.), Aina Hovlandsdal med Magnus (8 mnd.) og Elisabeth Dønnem med Torian André (6 veker, som søv i stolen bak). (Foto: Vilde Grimelid Oppedal)

Inviterte til barselstrikk i ny butikk: – Kjekt å treffast på denne måten

Linn Christin Fløholm opna nyleg butikken Fryd og flid på garasjeloftet på Hellebøstranda ved Lavik. Tysdag inviterte ho til «barselstrikk og kaffidrikk» for første gong for å gje nybakte mødre eit tilbod på dagtid.

Lavik: – Det er veldig lett for at ein berre vert sitjande heime når ein har ein baby, og det er kjekt å kunne treffast på denne måten, for både mødre og barn, seier Linn Christin Fløholm, som sjølv er heime med ein liten ein. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen