BESØK: Direktoratet for samfunnssikkerheit (DSB) og beredskap vitja torsdag Gulen. Her er avdelingsdirektør Sigurd Heier (t.v.) på Byrknes brannstasjon. Heilt til høgre står brannmeister ved stasjonen Trond Ove Høie og ved sidan av brannsjef i Gulen og Masfjorden, Sigvald Kvinge.
BESØK: Direktoratet for samfunnssikkerheit (DSB) og beredskap vitja torsdag Gulen. Her er avdelingsdirektør Sigurd Heier (t.v.) på Byrknes brannstasjon. Heilt til høgre står brannmeister ved stasjonen Trond Ove Høie og ved sidan av brannsjef i Gulen og Masfjorden, Sigvald Kvinge. (Foto: DSB)

Jobbar for å finne ei løysing på naudnettproblema i Gulen

Seinast onsdag hadde ikkje brann- og redningmannskapet i Gulen naudnettdekning under ei ulukke i Sløvåg. Torsdag vitja Direktoratet for samfunnsikkerheit og beredskap kommunen for å sjå kva som kan gjerast med saka.

Gulen: – Eg synest det er fint at Direktoratet for samfunnsikkerheit og beredskap (DSB) tek problemet på alvor og kjem på besøk til oss for å drøfte problemstillinga og kartlegge kva som er problemet, seier brannsjef i Gulen og Masfjorden, Sigvald Kvinge. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen