KURS: Deltakarane på kurset i syrisk lefsebaking samarbeidde om baksten. Dei lærte mykje nytt om både smakar og handsaming av deig.
KURS: Deltakarane på kurset i syrisk lefsebaking samarbeidde om baksten. Dei lærte mykje nytt om både smakar og handsaming av deig. (Foto: Vilde Grimelid Oppedal)

Lærte lefsebaking på syrisk vis: – Dette vart betre enn på restaurant

Medan lefser som regel er ein søtsak på Vestlandet, vert dei nytta til middag i Syria. Laurdag inviterte Brekke Bygdekvinnelag til kurs.

Brekke: – I Syria et vi desse lefsene gjerne til middag, men det kan også vere til frukost eller til barnebursdagar til dømes, fortel Fatema Al Akhras, som er lærar på kurset. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Breibandkunde av Årdalsnett?
Klikk her for å få Porten Pluss gratis ut 2019
(Hugs å bruke same e-post som då du registrerte deg hos Årdalsnett.)
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen