DYKTIG: Lokman Abolmohamadi føl nøye med på baksten.
DYKTIG: Lokman Abolmohamadi føl nøye med på baksten. (Foto: Privat)

Lokman har baka over ein million brød i Kurdistan – her er han hos Smak av Sogn

Lokman Abolmohamadi jobba som bakar i Kurdistan. Fredag var han bakar for Smak av Sogn bakeri.

Lærdal: Det lukta nybaka brød i heile lokalet til Smak av Sogn bakeri. Lokman Abolmohamadi har brukt heile morninga på å bake tradisjonsrik kurdisk mat; lavash og nanbrød. 

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Breibandkunde av Årdalsnett?
Klikk her for å få Porten Pluss gratis ut 2019
(Hugs å bruke same e-post som då du registrerte deg hos Årdalsnett.)
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen