POPULÆRT: Pizzabakaren fortel at folk kjem frå både Gulen og Masfjorden kommune for å ete pizza. I tillegg er det mange hyttefolk og turistar innom.
POPULÆRT: Pizzabakaren fortel at folk kjem frå både Gulen og Masfjorden kommune for å ete pizza. I tillegg er det mange hyttefolk og turistar innom. (Foto: Gulen Pizzeria)

NI KJAPPE

Fryad Hamad gjekk frå fiskeindustrien til å bli pizzabaker

Fryad Hamad kom til Noreg frå Kurdistan i Irak i 1999. Etter nesten 20 år som tilsett ved Firda Seafood, realiserte han draumen om å jobbe som pizzabakar.

Gulen: Porten.no har teke ein prat med mannen bak Gulen Pizzeria, Fryad Hamad, om alt frå oppstarten i fjor til kva pizza som er mest populær.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen