POPULÆRT: Pizzabakaren fortel at folk kjem frå både Gulen og Masfjorden kommune for å ete pizza. I tillegg er det mange hyttefolk og turistar innom.
POPULÆRT: Pizzabakaren fortel at folk kjem frå både Gulen og Masfjorden kommune for å ete pizza. I tillegg er det mange hyttefolk og turistar innom. (Foto: Gulen Pizzeria)

NI KJAPPE

Fryad Hamad gjekk frå fiskeindustrien til å bli pizzabaker

Fryad Hamad kom til Noreg frå Kurdistan i Irak i 1999. Etter nesten 20 år som tilsett ved Firda Seafood, realiserte han draumen om å jobbe som pizzabakar.

Gulen: Porten.no har teke ein prat med mannen bak Gulen Pizzeria, Fryad Hamad, om alt frå oppstarten i fjor til kva pizza som er mest populær.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 30% rabatt hvis du bestiller før 1. Desember
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen