HELST UTE: Joar Søhoel prøver å laga mest mogleg av maten ute på bål, og har laga nede ved vatn, opp i skogen, og på fjelltoppar.
HELST UTE: Joar Søhoel prøver å laga mest mogleg av maten ute på bål, og har laga nede ved vatn, opp i skogen, og på fjelltoppar. (Foto: Terje Valen Høihjelle)

No vil Joar røpe alle hemmelegheitane sine: – Det er dette eg vil leve av

Etter mange år i cateringbusinessen vil Joar Søhoel lære sine matkunstar vidare til folket.

Sogndal: Då koronaviruset stengte ned landet i mars fekk ikkje Joars Catering nokre fleire oppdrag.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen