OVERSIKT: Frå utkikksplassen på Fosshaugane Campus kunne historikar Gunnar Yttri lett peika ut stadar som er sentrale i historia til Sogndal. Ordførar for den nye storkommunen, Arnstein Menes, følgjer nøye med og tek bilete av tettstaden som no har blitt ein del av hans heimkommune.
OVERSIKT: Frå utkikksplassen på Fosshaugane Campus kunne historikar Gunnar Yttri lett peika ut stadar som er sentrale i historia til Sogndal. Ordførar for den nye storkommunen, Arnstein Menes, følgjer nøye med og tek bilete av tettstaden som no har blitt ein del av hans heimkommune. (Foto: Therese Espeland)

På tettstadvandring i Sogndal

Folk frå fleire tettstadar kring Sogndal møtte opp for å høyre kva historikar og forfattar Gunnar Yttri hadde å fortelje om historia til heimstaden sin.

Sogndal: Det var ein del godt kledde sogningar som hadde møtt opp for å vera med tettstadsvandringa der Gunnar Yttri, historikar ved Høgskulen på Vestlandet, skulle visa fram og fortelja om heimstaden sin. Om lag 60 personar frå blant anna Balestrand, Leikanger, Luster og Sogndal hadde teke turen for å høyra om lokalhistoria frå ein av dei tre tettstadane i Nye Sogndal kommune.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen