REISELIVSDIREKTØR: Dagleg leiar i Visit Sognefjord, Ståle Brandshaug.
REISELIVSDIREKTØR: Dagleg leiar i Visit Sognefjord, Ståle Brandshaug. (Foto: Halvor Farsund Storvik)

Næringslivet vil halda på kokkelinja: – Treng kompetansen sårt

Ståle Brandshaug, dagleg leiar i Visit Sognefjord, er oppteken av at den yrkesretta linja restaurant og matfag må bestå.

Sogndal: Ei tilråding trugar dei to klassane på media og kommunikasjon, samt restaurant og matfag i Sogndal.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
Breibandkunde av Årdalsnett?
Klikk her for å få Porten Pluss gratis ut 2019
(Hugs å bruke same e-post som då du registrerte deg hos Årdalsnett.)
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen