Fatima Dominguez har to mastergradar i frå Universitetet i Madrid. I dag jobbar ho som presse- og innhaldsleiar i destinasjonsselskapet Visit Sognefjord, og marknadsfører Sognefjorden som reisemål til heile verda.
Fatima Dominguez har to mastergradar i frå Universitetet i Madrid. I dag jobbar ho som presse- og innhaldsleiar i destinasjonsselskapet Visit Sognefjord, og marknadsfører Sognefjorden som reisemål til heile verda. (Foto: Privat)

SOGNINGEN I VESTLAND

Fatima kom tett på terroren i Madrid: – Regjeringa var meir opptekne av å vinna stortingsvalet enn å passa på si moralske plikt

Den største gruppa av innvandrarar til Sogn er arbeidsinnvandrarar, og mellom innvandrarane totalt sett har godt over 40 prosent av dei høgare utdanning. Fatima Dominguez er èi av dei.

Aurland: Fatima Dominguez kunne ha jobba kvar som helst i verda. Ho elskar å reisa og har besøkt fleire land og kulturar enn dei fleste. Likevel fall valet på Norge. Frå universitetet i Madrid har ho to mastergradar; den eine i marknadsføring og kommunikasjon og den andre i hotel- og restaurantleiing. I dag jobbar ho som presse- og innhaldsleiar i destinasjonsselskapet Visit Sognefjord, og marknadsfører Sognefjorden som reisemål til heile verda.

Bli medlem og få tilgang til meir eksklusivt innhold!

Allerede registrert?
Logg inn her

månadleg

Kr 99
Kjøp
No får du årsabonnement med 20% rabatt første året
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ynskjer også di bedrift å tilby rabatt for kundar eller tilsette?
Kontakt oss på pluss@porten.no
 

Betal med Visa eller MasterCard. For bedriftsavtale eller faktura, kontakt pluss@porten.no

Abonnementet blir fornya automatisk og kan seiast opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelsar

Spørsmål rundt abonnement? Kontakt oss på pluss@porten.no
Til toppen