SITRONDRAUM: Har du fire økologiske sitronar for handa, er ikkje denne kaka langt unna. Foto: Carl Martin Nordby. Snerten terte Smaken og utsjånaden på denne sitronterta skin om kapp med sola på Amalfikysten. NPK Publisert lørdag 18. mars 2017 - 08:31 Sist oppdatert lørdag 18. mars 2017 - 08:31 Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar! Allerede abonnement? Logg inn her Månadleg kr 119 Kjøp Årleg kr 1 299 Kjøp Støtte- abonnement månadleg kr 198 Kjøp Allerede abonnement? Logg inn her Gå til minside mat kake helg forbrukar bakst nyhende
Pluss Knut Cotta Schønberg om kjærleik, pandemi og pensjonistplanane:– Har ikkje rukke å sakne jobben enno
Pluss Anne Kauppi brenn for å aktivisere barn og har klare planar: – Skal prioritere å rekruttere gutar
Pluss Torbjørn Vereide vel å vere open om at han har ADHD: – Tenkte mange gonger i oppveksten at sånne som meg aldri vil klare seg
Pluss Tretti år seinare er lidenskapen til Jøril framleis den same:– Eg brenn for lokal verdiskaping, ressursforvalting og miljø