Frå hovudinngangen har ein fri sikt heile vegen til gassgården i deltaspissen, og gjennom glasveggen til grøntarealet utanfor. Auditorieveggen sin jamne, trekledde kurve står i kontrast til kantinebygget sin solide teglfasade.
Frå hovudinngangen har ein fri sikt heile vegen til gassgården i deltaspissen, og gjennom glasveggen til grøntarealet utanfor. Auditorieveggen sin jamne, trekledde kurve står i kontrast til kantinebygget sin solide teglfasade.

Dette er hjartet i den nye vidaregåande skulen i Førde

Vestland fylkeskommune har innstilt Consto som totalentreprenør og vinnar av konkurransen om å byggje den nye vidaregåande skulen i Førde

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS