FRÅ FRUKT TIL SAFT: Auka interesse for kortreist mat og lokale råvarer skaper ny optimisme i fruktnæringa. Dette lasset skal bli til saft og sider. Foto: Finn Måge / Foto frå boka.
FRÅ FRUKT TIL SAFT: Auka interesse for kortreist mat og lokale råvarer skaper ny optimisme i fruktnæringa. Dette lasset skal bli til saft og sider. Foto: Finn Måge / Foto frå boka.

Ei reise i norsk fruktdyrking

Fruktdyrking har lange tradisjonar her i landet. Men som så mykje anna har dei fleste fruktsortane kome frå utlandet.

Publisert Sist oppdatert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Få 20% på årsabonnement ut juni

kr 879

Kjøp

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS