LEKKERT: Ueren fra havets djupn har fått godt, grønt selskap på tallerkenen. Foto: Carl Martin Nordby. Gjer kål på ein uer Sprøsteikt uer set standarden for fiskemåltid i vår. NPK-NTB Tema: Øyvind Hjelle Publisert søndag 16. april 2017 - 12:20 Sist oppdatert søndag 16. april 2017 - 12:20 Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar! Allerede abonnement? Logg inn her Månadleg kr 119 Kjøp Årleg kr 1 299 Kjøp Støtte- abonnement månadleg kr 198 Kjøp Allerede abonnement? Logg inn her Gå til minside nyhende forbrukar fisk oppskrifter mat
Pluss Knut Cotta Schønberg om kjærleik, pandemi og pensjonistplanane:– Har ikkje rukke å sakne jobben enno
Pluss Anne Kauppi brenn for å aktivisere barn og har klare planar: – Skal prioritere å rekruttere gutar
Pluss Torbjørn Vereide vel å vere open om at han har ADHD: – Tenkte mange gonger i oppveksten at sånne som meg aldri vil klare seg
Pluss Tretti år seinare er lidenskapen til Jøril framleis den same:– Eg brenn for lokal verdiskaping, ressursforvalting og miljø