OPEN: Nils Asbjørn Lie hadde all grunn til å smile på opningsdagen til Laksen Bakeri & Kafé. Foto: Eivind M. Øren Dei har jobba i heile vår med prosjektet, og no er dei endeleg open: – Me er veldig spent Etter suksessen frå bakeriet i Flåm bestemte Norway's Best seg for å prøve lukka enno ein gong, men denne gongen i nabokommunen. Fredag opna dørene. Thea Wigum Journalist Publisert søndag 11. juli 2021 - 19:04 Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar! Allerede abonnement? Logg inn her Månadleg kr 119 Kjøp Årleg kr 1 299 Kjøp Støtte- abonnement månadleg kr 198 Kjøp Allerede abonnement? Logg inn her Gå til minside turisme lærdal kafé flåm bakeri nyheiter opning
Pluss Nasjonal betalingstrøbbel dagen før dagen: – Har ein hundrelapp, men kjem ikkje så langt med det
Pluss Knut Cotta Schønberg om kjærleik, pandemi og pensjonistplanane:– Har ikkje rukke å sakne jobben enno
Pluss Anne Kauppi brenn for å aktivisere barn og har klare planar: – Skal prioritere å rekruttere gutar
Pluss Torbjørn Vereide vel å vere open om at han har ADHD: – Tenkte mange gonger i oppveksten at sånne som meg aldri vil klare seg