BYTE UT: Mange er interesserte i å byte ut kjøtprodukt i kvardagen med vegetariske alternativ. At noko liknar på kjøt og smakar som kjøt, gjer det lettare for mange å byte. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix / NPK
BYTE UT: Mange er interesserte i å byte ut kjøtprodukt i kvardagen med vegetariske alternativ. At noko liknar på kjøt og smakar som kjøt, gjer det lettare for mange å byte. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix / NPK

Stor interesse for grønare mat – og kjøt

Interessa for kjøtfrie dagar og reduksjon av kjøtinntaket har auka dei siste åra, men vi vil framleis ha meir av enkelte kjøtprodukt.

Publisert Sist oppdatert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 119

Kjøp

Årleg

kr 1 299

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS