GRILLGLEDE: Start utandørsgrillinga i påsken! Foto: Carl Martin Nordby. Påskekylling på grillen Sukkersalting gjer like store underverk med kyllinglåra som påskeegg gjer med ungane. Dei blir sprø, spretne og heilt til å eta opp. NPK Publisert lørdag 08. april 2017 - 07:31 Sist oppdatert lørdag 08. april 2017 - 07:32 Del på FacebookDel på TwitterDel på e-post Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar! Allerede abonnement? Logg inn her Månadleg kr 119 Kjøp Årleg kr 1 299 Kjøp Støtte- abonnement månadleg kr 198 Kjøp Allerede abonnement? Logg inn her Gå til minside nyhende oppskrift forbrukar mat Del på FacebookDel på TwitterDel på e-post
Pluss Attraktivt studieprogram på veg til høgskulen: – Har alle ressursane til å skapa eit godt tilbod
Pluss Næringsloggen: Veg og Maskin AS har blitt nyregistrert i Sogndal. Sjå kva som rører seg i næringslivet
Meiningar: Hydro tenkjer på klima, men gløymer å ta med biologisk mangfald i sine grøne kalkyler Grete Rusten