MEIR MILJØVENNLEG: – Kortreist mat er meir miljøvennleg enn importert mat. Vi treng ei auka sjølvbergingsgrad i Noreg, og då må vi ha ei landbrukspolitikk som tek vare på dei små og mellomstore bruka, skriv Anders Hamre Sveen, nestleiar i Raudt Sogn og Fjordane. Arkivfoto: Jan Chr. Jerving
MEIR MILJØVENNLEG: – Kortreist mat er meir miljøvennleg enn importert mat. Vi treng ei auka sjølvbergingsgrad i Noreg, og då må vi ha ei landbrukspolitikk som tek vare på dei små og mellomstore bruka, skriv Anders Hamre Sveen, nestleiar i Raudt Sogn og Fjordane. Arkivfoto: Jan Chr. Jerving

Kortreist mat frå gard til fat

Raudt Sogn og Fjordane vil av omsyn til mattryggleik og miljøet auke den statlege stønaden til alle matproduserande bønder, og spesielt til små og mellomstore bruk, skriv Anders Hamre Sveen, nestleiar i Raudt Sogn og Fjordane

Publisert Sist oppdatert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 119

Kjøp

Årleg

kr 1 299

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS