TEK IMOT: På Sogndal VGS tek restaurant- og matfaglinja imot mat som ikkje butikkane får selja. Elevane viser at dei litt eldre råvarene òg kan nyttast i matlaginga.
TEK IMOT: På Sogndal VGS tek restaurant- og matfaglinja imot mat som ikkje butikkane får selja. Elevane viser at dei litt eldre råvarene òg kan nyttast i matlaginga.

Lurer du på korleis du skal bli kvitt maten i kjøleskapet? Då kan denne gjengen hjelpa:
– Ein kjem langt med ein stavmiksar

Halvparten av maten sogningane kastar kunne vore eten. Her finn du saftige tips til korleis du redusera matsvinnet.

Publisert Sist oppdatert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Julekampanje årsabonnement (førpris 1 299)

kr 999

Kjøp

Julekampanje første månad

kr 99

Kjøp

Månadleg

kr 119

Kjøp

Årleg

kr 1 299

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS