PÅDRIVAR: Næringslivet har vore ein stor pådrivar for å bevara Restaurant- og matfag linja ved Sogndal VGS. Her med Trine Lerum Hjellhaug og rektor ved Sogndal VGS Jorunn Felde.
PÅDRIVAR: Næringslivet har vore ein stor pådrivar for å bevara Restaurant- og matfag linja ved Sogndal VGS. Her med Trine Lerum Hjellhaug og rektor ved Sogndal VGS Jorunn Felde.

Kokkelinja er berga. For no: – Det er eigentleg no jobben startar

Restaurant- og matfag startar opp att i Sogndal til hausten med heile to klassar.

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Kampanje første månad

kr 99

Kjøp

Kampanje årleg -20%

kr 1 039

Kjøp

Månadleg

kr 119

Kjøp

Årleg

kr 1 299

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS