JO FÆRRE KOKKAR: Fylkesdirektør for næring og kultur, meiner bransjen sjølv må bli flinkare til å rekruttere nye kokkar til faget.
JO FÆRRE KOKKAR: Fylkesdirektør for næring og kultur, meiner bransjen sjølv må bli flinkare til å rekruttere nye kokkar til faget.

Kronikk: – Den uavgrensa tilgangen av utanlandsk arbeidskraft er i ferd med å flate ut

Restaurantbransjen sjølve ta ansvaret for rekrutteringa av fagfolk, skriv Jan Heggheim, fylkesdirektør for næring og kultur. I Nord-Europa er det kokkemangel, noko som òg råkar verksemder her i fylket. Samstundes flatar arbeidsinnvandringa ut.

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 99 (119,- frå 1.1.22)

Kjøp

Årleg

kr 1 099 (1 299,- frå 1.1.22)

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS