GAMLE TRAKTER: Tonje Torvanger (til høgre) frå Sogndal er tidlegare elev på restaurant- og matfag, no kokk på prestisjetunge Statholdergaarden i Oslo. Her viser ho elev May Patcharin korleis maten blir laga på eit michelinkjøkken.
GAMLE TRAKTER: Tonje Torvanger (til høgre) frå Sogndal er tidlegare elev på restaurant- og matfag, no kokk på prestisjetunge Statholdergaarden i Oslo. Her viser ho elev May Patcharin korleis maten blir laga på eit michelinkjøkken.

Håpar nytt kjøkken skal få fart på matfaget i Sogndal

Søkartala har vore låge til restaurant- og matfag dei siste åra. No håpar dei trenden skal snu.

Publisert Sist oppdatert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS