FYLKESMEISTRAR I UNG ENTREPRENØRSKAP 2018: Dei har skipa verksemda EarthCase. Den store gullbilletten i sentrum er provet på at dei vann heile fylkeskonkurransen. Dei to diploma på flankane vitnar om to ekstrakonkurransar som dei fekk fyrste og andre plass i, høvesvis.  F.v. Wictoria Borowiec, Maren Jevnaker Asperheim, Åsfrid Moen, Marianne Lerum, Hedda Klingenberg og Hanne Heimlid. Marthe Skjerven er den sjuande eleven i bedrifta, ho var ikkje på skulen fredagen.
FYLKESMEISTRAR I UNG ENTREPRENØRSKAP 2018: Dei har skipa verksemda EarthCase. Den store gullbilletten i sentrum er provet på at dei vann heile fylkeskonkurransen. Dei to diploma på flankane vitnar om to ekstrakonkurransar som dei fekk fyrste og andre plass i, høvesvis. F.v. Wictoria Borowiec, Maren Jevnaker Asperheim, Åsfrid Moen, Marianne Lerum, Hedda Klingenberg og Hanne Heimlid. Marthe Skjerven er den sjuande eleven i bedrifta, ho var ikkje på skulen fredagen.

Årdalselevane er årets ungdomsbedrift i Sogn og Fjordane. Tenkte nytt om pennalhus

Dei går i andre klasse på den studiespesialiserande lina i Årdal. I år lærte dei seg alle å sy, og dermed låg vegen open til å verta fylkesmeister i «ung entreprenørskap.» 

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Få 20% på årsabonnement ut juni

kr 879

Kjøp

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS