LOKALE RÅVARER I NYTT ØL: Då Tya skulle laga nytt øl saman med Schouskjelleren Mikrobryggeri, ville Benjamin Ginther nytta lokale råvarer som bringebær frå Vikadalen og brødrestar frå Tya.
LOKALE RÅVARER I NYTT ØL: Då Tya skulle laga nytt øl saman med Schouskjelleren Mikrobryggeri, ville Benjamin Ginther nytta lokale råvarer som bringebær frå Vikadalen og brødrestar frå Tya.

Tya samarbeidar med Oslobryggeri, lagar nytt øl av lokale råvarer frå Sogn

Korleis lagar ein øl? Med brød frå Tya bakeri og bringebær frå Vikadalen, ifølgje amerikanske Benjamin Ginther.

Publisert

Bli medlem og få tilgang til pluss-artiklar!

Få 20% på årsabonnement ut juni

kr 879

Kjøp

Månadleg

kr 99

Kjøp

Årleg

kr 1 099

Kjøp

Støtte- abonnement månadleg

kr 198

Kjøp

Powered by Labrador CMS